Omakotitalon kuntotarkastus 850€

Omakotitalojen ja osakehuoneistojen tarkastukset, kuntotutkimukset, sisäilmatutkimukset ja taloyhtiöiden PTS satojen kohteiden kokemuksella.

Asuntokaupan kuntotarkastus

Asuntokauppatilanteessa on niin myyjän kuin ostajankin etu tuntea kiinteistön kunto ja riskit mahdollisimman tarkasti. Asuntokaupan kuntotarkastus KH 90-00394 ohjeen mukaisesti on minimivaatimus.

Teemme asuntokaupan kuntotarkastuksia ja sisäilmatutkimuksia Uudenmaan, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueella. Teemme myös energiatodistukset joko tarkastusten yhteydessä tai erikseen. Tarkastuksen yhteydessä energiatodistus maksaa omakotitalolle 300€ ja osakehuoneistolle 200€ eli säästät 50€ jos ne tehdään samalla käynnillä. 

Pintapuolinen tarkastelu (ja muutama koeporaus kun se on mahdollista) sekä yhtenä ajanhetkenä suoritetut kosteusmittaukset jättävät kuitenkin epävarmuuden siitä, mikä on todellinen sisäilman tila ja miten hyvin rakenteet toimivat pidemmällä aikajänteellä. 

Tämän vuoksi lisäsimme kaikkiin kuntotarkastuksiimme yläpohjan ja tuulettuvan alapohjan jatkuvan kosteusmittauksen, jonka avulla voidaan todentaa näiden kriittisten rakenteiden kosteustekninen toimivuus kaikkina neljänä vuodenaikana. Lue lisää mittauksesta täältä.

Rakenteiden ja niiden kosteusolosuhteiden tutkiminen antavat hyvän kuvan riskeistä ja rakenteiden kunnosta. Niiden perusteella ei kuitenkaan voi aukottomasti päätellä, onko sisäilma ihmisille täysin terveellistä. Tämän vuoksi suosittelemme asuntokaupan kuntotarkastuksen yhteyteen sisäilman toksisuusmittausta, jonka avulla voidaan saada varmuus sisäilman turvallisuudesta.

Lue lisää toksisuusmittauksesta.

Missiomme on edesauttaa asumisturvallisuutta- ja terveyttä, minkä vuoksi tarjoamme minimitasoa paremmat tarkastukset. Osa missiota on se, ettei tällainen palvelu kuitenkaan maksa enempää kuin tavanomainen asuntokaupan kuntotarkastus. Katso palvelut-sivultamme hinnat ja ylläty positiivisesti!

Varaa aika tarkastukseen

Tarkastajamme ovat koulutettuja (vähintään AMK / opistotason rakennus- tai talotekniikkainsinöörejä), kokeneita rakennusalan ammattilaisia, jotka tekevät työnsä tehokkaasti kehittämämme järjestelmän avulla. Siksi voimme tarjota tarkastuksen reilusti totuttua hintaa halvemmalla tinkimättä laadusta.

 

Alla olevassa kuvassa on selostettu tarkastuksen sisältö pääpiirteissään. Omakotitalon kuntotarkastuslomakkeessa on yli 100 tarkastuskohtaa, jotka tarkastajamme käyvät läpi, ja se mukailee RT-kortin KH 90-00394 ohjetta (kaikissa kohteissa sitä ei ole mahdollista täysin soveltaa). Noudatamme aina kyseisen RT-kortin liitteen mukaista hyvää kuntotarkastustapaa.

Kuntotarkastusraportit tehdään normaalisti luottamuksellisesti tilaajille, jolloin niitä ei tietenkään jaeta ulkopuolisten tietoon. Olemme kuitenkin tehneet tarkastuksia ulosottovirastolle kohteista, joiden tiedot ovat julkisia, joten voitte tutustua esimerkkiraporttiin tämän linkin kautta.

Katso tarkemmat tiedot hinnoista ja saatavista palveluista sisältöineen palvelut -sivulta

Nyt ei siis ole syytä epäröintiin vaan aika ryhtyä toimeen!

 

Toimimme yhteistyössä useiden alan ammattilaisten kanssa ja osallistumme aktiivisesti alan kehittämiseen eri yhdistysten kautta. Olemme myös Suomen Tilaajavastuun luotettava kumppani. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close