Esitietolomake

Onnittelut! Olet tehnyt päätöksen tilata kuntotarkastuksen meiltä. Teemme tarkastuksen kunnolla, minkä vuoksi tarvitsemme kiinteistöstä mahdollisimman paljon tietoja. Näin voimme luokitella rakenteet erilaisiin riskiluokkiin ja auttaa tarkastajaamme valmistautumaan kohteessa käyntiin. Esitietolomakkeen voit täyttää heti kun olet lähettänyt ajanvarauspyynnön ja viimeistään 48h ennen tarkastusta. Lähetämme vielä linkin lomakkeelle kun vahvistamme ajankohdan eli voit huoletta sulkea tämän ikkunan ja palata asiaan myöhemmin halutessasi.

Tämän lomakkeen täyttäjän tulisi olla kiinteistön omistaja tai muu sellainen henkilö joka kykenee antamaan mahdollisimman tarkat ja täydelliset tiedot tarkastuksen kohteesta ja sen historiasta. Mitä täydellisemmät tiedot annetaan nyt, sitä parempi ja luotettavampi on kohteesta tehtävä tarkastusraportti. Pyydämme myös antamaan oman arvion kunkin rakenteen kunnosta sillä sekin auttaa meitä tekemään luotettavamman raportin ja pystymme myös paremmin keskustelemaan kohdista joissa on mahdollisia yllätyksiä.

Liitäthän lopuksi mukaan valokuvan sekä sähköiset kopiot kiinteistöstä saatavilla olevista piirustuksista, sillä ne ovat oleellinen tietolähde tarkastajille. Erityisen hyödyllisiä ovat ylä- ja alapohjan sekä seinärakenteiden leikkauspiirustukset.

Huomioittehan ennen tarkastusta että märkätilojen käyttöä / pintojen kastelua tulisi välttää 24h aikana ennen tarkastusta. Lisäksi lattiakaivojen ja vesikourujen tulisi olla puhtaana, kulku ylä- ja alapohjatiloihin pitää olla järjestettynä turvallisesti, salaojien tarkastuskaivojen tulisi olla kaivettuna esiin ja tilojen tulisi muutoinkin tulla olla vapaana esteistä jotta tarkastus voidaan suorittaa turvallisesti ja huolellisesti. Pyydämme myös huolehtimaan että kotieläinten suhteen järjestetään olosuhteet niin etteivät he pääse häiritsemään tarkastusta eikä tarkastaja joudu vahtimaan niitä karkaamisen varalta.

Lähettämällä tämän lomakkeen vahvistat tilauksen kuntotarkastukselle jonka hinta matkakuluineen määräytyy verkkosivuillamme julkaistun palveluhinnaston mukaan ellei muuta ole sovittu. Tarkastus maksetaan debit/credit kortilla tarkastuksen yhteydessä tai laskulla.

Esitietolomake

Esitietolomake

Tarkastettavan kiinteistön osoite
Toimeksiantajan nimi

Laskutusosoite

esim. 4h + k
Valitse kaikki jotka soveltuvat
Drop a file here or click to uploadChoose File
Maximum upload size: 16.78MB
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close