Esitietolomake

Onnittelut! Olet tehnyt päätöksen tilata kuntotarkastuksen meiltä. Teemme tarkastuksen kunnolla, minkä vuoksi tarvitsemme kiinteistöstä mahdollisimman paljon tietoja. Näin voimme luokitella rakenteet erilaisiin riskiluokkiin ja auttaa tarkastajaamme valmistautumaan kohteessa käyntiin. Esitietolomakkeen voit täyttää heti kun olet lähettänyt ajanvarauspyynnön ja viimeistään 48h ennen tarkastusta. Lähetämme vielä linkin lomakkeelle kun vahvistamme ajankohdan eli voit huoletta sulkea tämän ikkunan ja palata asiaan myöhemmin halutessasi.

Tämän lomakkeen täyttäjän tulisi olla kiinteistön omistaja tai muu sellainen henkilö joka kykenee antamaan mahdollisimman tarkat ja täydelliset tiedot tarkastuksen kohteesta ja sen historiasta. Mitä täydellisemmät tiedot annetaan nyt, sitä parempi ja luotettavampi on kohteesta tehtävä tarkastusraportti. Pyydämme myös antamaan oman arvion kunkin rakenteen kunnosta sillä sekin auttaa meitä tekemään luotettavamman raportin ja pystymme myös paremmin keskustelemaan kohdista joissa on mahdollisia yllätyksiä.

Liitäthän lopuksi mukaan valokuvan sekä sähköiset kopiot kiinteistöstä saatavilla olevista piirustuksista, sillä ne ovat oleellinen tietolähde tarkastajille. Erityisen hyödyllisiä ovat ylä- ja alapohjan sekä seinärakenteiden leikkauskuvat.

Teemme märkätiloissa kosteusmittauksia joiden luotettavuuden varmistamiseksi tulisi pintojen kastelua välttää tarkastusta edeltävän vuorokauden aikana.

Lähettämällä tämän lomakkeen vahvistat tilauksen kuntotarkastukselle jonka hinta määräytyy verkkosivuillamme julkaistun palveluhinnaston mukaan ellei muuta ole sovittu. Tarkastus maksetaan laskulla joka toimitetaan raportin yhteydessä 14 päivän maksuajalla tällä lomakkeella ilmoitetulle toimeksiantajalle annettuun osoitteeseen tai sähköpostilla.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close