Palvelut

Omakotitalojen kuntotarkastusten lisäksi suoritamme lukuisia muita kiinteistöjen ja huoneiston omistajia sekä rakentavia kiinnostavia palveluita. Alta löydät hinnastot vakiotuotteillemme (sis. alv 24%). Kysy ihmeessä tarkempaa tietoa joko soittamalla tai sähköpostitse tai jos tiedät mitä haluat, varaa aika heti!

Omakotitalon kuntotarkastus ja kosteusmittaus alk. 750€

KH 90-00394 suoritusohjetta mahdollisimman tarkasti noudattaen suoritettu tarkastus sekä kattava, tyypillisesti n. 15-20 sivuinen tarkastusraportti jossa selkeästi nostettu esiin riskirakenteet sekä elinkaarensa päähän tulleet rakennusosat. Aina kun mahdollista, tarkastaja käy katolla sekä yläpohjassa että alapohjassa (kun kyseessä on ryömintätilainen alapohjarakenne). Tarkastajiemme työkalupakkiin kuuluu valikoima laadukkaita mittalaitteita kuten pintakosteusmittari, lämpökamera, infrapunalämpömittari, hiilidioksidimittari, ilmankosteusmittari, piikkimittari puun kosteuden mittaamiseen, pistorasiatesteri, anemometri joita käytetään tarpeen mukaan. Kiinteistön omistajan luvalla voimme ilman lisäkustannusta tehdä 1-3 tutkimusreikää rakenteisiin reikäsahalla tai käsisirkkelillä riskikohtiin esimerkiksi kosteusmittausta varten. Raportti pyritään toimittamaan 48h kuluessa tarkastuksesta.

Tarkastuksen ja tarkastusraportin lisäksi tarkastuksen hinta sisältää aina 12kk kosteusmittauksen yläpohjarakenteesta (ja ryömintätilaisen rakennuksen alapohjasta) mittarilla, joka lähettää tunnin välein lämpötila- ja ilmankosteustiedon palvelimelle jonka kautta kosteusolosuhteita voidaan seurata neljän vuodenajan yli. Tällä pystytään varmistumaan yläpohjan tuuletuksesta ja kosteusteknisestä toiminnasta. 12kk mittausjakson jälkeen mittalaite palautetaan tai mittausta voidaan jatkaa sopimuksella. Tämän lisäksi on mahdollista hankkia lisämittalaitteita esimerkiksi alapohjan, autotallin tai sisätilojen kosteusmittaukseen ja lisäksi hiilidioksidimittaukseen. Tutustu mittauspalveluun täältä.

Hinnat määräytyvät seuraavasti:

  • Alle 120m2 huoneistoala: 750€
  • 120-180m2 huoneistoala: 850€
  • 180-240m2 huoneistoala: 950€
  • Lisähinta ryömintätilaisesta alapohjasta (rossipohja): 150€
  • Yli 240m2 huoneistoala: pyydä tarjous

Varaa aika nyt

Omakotitalon supertarkastuspaketti alk. 1250€

Aistinvarainen kuntotarkastuksemme vahvistettuna kosteusmittauksella antaa hyvät lähtökohdat arvioida kiinteistön kuntoa ja riskejä. Usein rakenteissa on kuitenkin riskirakenteita joiden osalta joudutaan tekemään jatkotutkimuksia sen selvittämiseksi, ovatko riskit toteutuneet vai ovatko rakenteet riskeistä huolimatta täysin terveitä. Supertarkastuspakettimme sisältää normaalin KH 90-00394 kuntotarkastuksen lisäksi yläpohjan ja tuulettuvan alapohjan kosteusmittauksen sekä sisäilman kosteus- ja hiilidioksidipitoisuuden kosteusmittauksen 12kk ajalta. Tutustu mittauspalveluun täältä. Lisäksi supertarkastus sisältää sisäilman toksisuusmittauksen yhdestä pisteestä / 60 huoneistoneliötä. Toksisuusmittauksen avulla pystymme toteamaan sisäilman joko täysin terveelliseksi tai erilaisiin toksisuusluokkiin joiden pohjalta voidaan tehdä päätöksiä jatkotoimista ja niiden kiireellisyydestä. Lue lisää toksisuusmittauksesta täältä

Hinnat määräytyvät seuraavasti:

  • Alle 120m2 huoneistoala: 1250€
  • 120-180m2 huoneistoala: 1500€
  • 180-240m2 huoneistoala: 1750€
  • Lisähinta ryömintätilaisesta alapohjasta (rossipohja): 150€
  • Yli 240m2 huoneistoala: pyydä tarjous

Varaa aika nyt

Omakotitalon PTS 300€

Tarkastetulle omakotitalolle voimme lisähinnasta laatia 10 vuoden kunnossapitosuunnitelman kustannusarvioineen. Tämän avulla voi suunnitella budjettia tuleville vuosille, sitä voi käyttää apuna esimerkiksi rahoitusta haettaessa tai apuna omakotitalon hintaa arvioitaessa.

Kuntotutkimukset

Suoritamme tarpeen mukaan ja erillisen tarjouksen mukaan mm. porareikämittaukset, ilmamäärien mittaukset, lämpökuvaukset, rakenneavaukset, haitta-ainetutkimukset (homeet, asbesti ym.) ja sisäilmamittaukset.

Osakehuoneiston kuntotarkastus 250€

Huoneistojen tarkastus on suunniteltu kerrostalo- rivitalo- paritalo tmv. yhtiössä sijaitsevan huoneiston asumisterveyden- ja turvallisuuden todentamiseen. Se ei siis sisällä kiinteistön yhteisten rakennusosien kuten vesikaton, yläpohjan tai alapohjan tarkastusta mutta on muuten sisällöltään vastaava kuin omakotitalon kuntotarkastus. Raportti toimitetaan aina 24h kuluessa tarkastuksesta. Varaa aika netistä

Pientaloyhtiön kuntotarkastus + PTS alkaen 1100€

Pientaloyhtiössä, eli enintään kymmenen huoneiston yhtiöissä käytämme kuntotarkastuksen ja PTS:n hinnoittelussa kaavaa jonka mukaan hintaa tule 250€ / tarkastettava huoneisto tai vähintään 500€ / tarkastettava rakennus ja lisäksi PTS maksaa 600€ Varaa aika netistä

Suuremman taloyhtiön kuntotarkastus + PTS

Teemme tarkastukset ja PTS:t myös suuremmille taloyhtiöille mutta näistä laskemme aina erillisen tarjouksen.

Muut palvelut ja hinnat:

Kilometriveloitus: 1€ /km lasketaan toimistoltamme Helsingistä tarkastuspaikalle.
Kaikki rakentamiseen tai kunnossapitoon liittyvä konsultointi: 95€ /tunti
Päivystyspuheluun vastaaminen iltaisin ja viikonloppuisin: 25€ /15 min
Päivystyskäynnit vaurioiden toteamiseksi: 250€ /käynti + 100% korotettu tuntiveloitus

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close