Kunnon tarkastajaksi?

Oletko rakennus- tai talotekniikkainsinööri ja hankkinut jo muutaman vuoden työkokemusta rakennuksista joko ennen valmistumista tai sen jälkeen? Oletko kiinnostunut töistä jossa hommat hoidetaan kunnolla ja tehokkaasti niin että asiakkaat, sinä ja työnantaja ovat kaikki tyytyväisiä? Onko kotisi pääkaupunkiseudulla tai Turun alueella?

Jos olet, suosittelemme olemaan yhteydessä. Tarjoamme nimittäin itsenäistä työtä kasvavassa yrityksessä joka on vielä sen verran pieni että pääset halutessasi isoonkin rooliin palvelutarjontamme edelleen kehittämisessä ja yrityksen suunnan luotsaamisessa. Emme harrasta byrokratiaa vaan tarjoamme onnistumisen edellytykset ja matalan yleiskulurakenteemme mahdollistavat sopivat taloudelliset kannustimet joiden puitteissa voit päästä todella hyville ansioille ja jotka toisaalta takaavat riittävän peruspalkan.

Kokeneet konkarimme auttavat sinut alussa oikeille urille ja konsultoivat aina tarvittaessa. Tehtyäsi 100 tarkastusta ja suoritettuasi koulutusohjelmamme olet valmis täysin itsenäiseen työhön ja pääset vuorostasi opastamaan aloittavia tarkastajia. Kokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksesi mukaan voimme tarjota erikoistumista tietyntyyppisiin tarkastuksiin, tutkimuksiin tai kunnossapidon suunnitteluun.

Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella jos kiinnostuit ja haluat jutella tarkemmin!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close